✍🏻 Відгуки про Максима від його клієнтів

«Сміливо можу назвати Максима нашим сімейним фотографом, адже він був поруч з нами на кожній важливій події: 02.01.2021, 27.08.2021, 05.01.2022. Неймовірно щира так душею багата людина»

Аліна Кубська-Андросюк

@alikubska


«Максим знімав наше весілля 13.02.2022, але я знала його ще до цього, він був чудовою людиною, щирий, добрий, професіонал у своїй справі. Усі фото з чоловіком хочеться переглядати кожного дня, адже йому вдалось передати в них почуття. Дуже шкода, що ми втратили його, сумуємо. Дякую за все, Макс…»

Ірина Петрук

@your.irka228


«Півтора року тому в нас були хрестини і фотограф, якого ми запросили за день до дійства, сказала, що не може прийти і я випадково обрала Макса, але ні разу не пожаліла про свій вибір пізніше. З ним було якось так просто, ніби ми вже давно знайомі, навіть мій чоловік, який ніколи не любив фотографуватись, був в захваті і ми маємо тепер дуже класні спогади про той день і про Макса.

Така тепла і щира людина, він знаходив спільну мову зі всіма від малого до старого. Коли згодом захотіли ще одну фотосесію, то питання фотографа вже не стояло. Так ми маємо шикарні фото і гарний спогад про нього… Дуже шкода, що все так повернулось, я навіть подумати не могла, що він піде з першого дня до війська. Коли він виставив перше сторіс у формі було якось шкода його, і я написала:

“Бережи себе”

на що він відписав:

“Дякую, буду!”

Анна Чабанчук

@anna_chabanchuk


«Замовляла зйомку у Максима 15 січня 2022 року на своє весілля. Чудова людина і професіонал своєї справи. Фото якісні й чудові. Все виконано вчасно. Дуже класна людина: добрий, чуйний, все показав і підказав, як краще позувати»

Інна Киричук

@innakyrychuk


«Максим фотографував наше весілля у вересні 2020 року. Одразу сподобалось те, що він перед цим зробив дві зустрічі, щоб все обговорити і одну фотосесію , щоб ми звикли до позування, до його і до фотоапарату. Найбільше пам’ятаю його посмішку, моя мама постійно казала йому:

Так, Макс, давай так, щоб я на всіх фотках була найхудіша!“,

а він усміхався і казав:

“Як скажете!

Перше враження після побачених фото: він буде фоткати нас завжди! Фотограф, який запам’ятав нас і вітав з річницею. Казав:

“Я буду фотографувати ваші хрестини”

Максим, у нас народився син і я знаю, так, як пофотографував би його ти, більше не сфотографує ніхто і ніколи..»

Ірина Сень

@irinka.sen97


«Зберегла останню переписку з Максимом, він фотографував у мого синочка День народження. На фото можна побачити, що це людина своєї справи, дуже позитивний, життєрадісний і найкращий фотограф нашого міста.

Це напевно була остання фотосесія перед війною, 20.02.2022. Я дуже рада, що мала таку можливість поспілкуватися особисто з Максимом.

Максим – це велика втрата для нашого міста, він заслуговує, щоб про нього говорили і знали всі!

Вірю в те, що він все бачить»

Наталія Журавель (Мороз)

@natalichka_20


«Фотограф, з яким працювати було в кайф, неймовірно легко, в його руках були, як пластилін, відкривав усіх з різних сторін, бачив те, що не бачать інші. Пам’ятаю, як хотіли і жартували, що він відфотографує моє весілля, але так і не встиг…»

Вікторія Пойда (Семенюк)

@vikta_world


«Максим був дуже чуйною, доброю, справедливою, чесною, відданою людиною, яка ніколи не залишить у біді, дуже позитивний. Напевно, у нього був тільки один недолік: він ніколи не думав про себе, здавалося, ніби жив для інших, хотів людей робити щасливими, майстер своєї справи…

Це було дуже давно, 7 років десь назад, він фотографував вінчання брата, ще два роки назад – в куми розпис, були на одному весіллі осінню у Діми та Наталі.

Дуже жаль, що життя його так рано закінчилось. Читаючи статті про нього, сльози самі котяться з очей… Чому життя таке не справедливе, чому небеса забирають найкращих?»

Інна Никитюк

@innanukutyk


«У 2021 році Макс фотографував мене з моїми однокласниками для шкільного альбому.

Ми багато думали, кого нам саме вибрати. І я вирішила написати Олі Сатіній, чи могла б вона порадити фотографа, який погодиться на 30 людей в кадрі. І Оля порадила саме Макса. І ми ні хвилинки про це не пошкодували.

Макс відразу знайшов спільну мову зі всіма, було одночасно і весело, і душевненько. Хоча й ми займовляли фотосесію на 2 години, але він витрачав додатково свій час, щоб втілити всі наші бажання в реальність. І фото вийшли просто ромбічні. Це найкраща, на мою думку, шкільна фотосесія, яка могла б бути»

Яна Самчук

@samchuk_yana


«Макс став не просто сімейним фотографом для нас, а справжнім другом сім’ї. Не можу написати був… Двічі фотографував мене з синочком, і сім’ю сестри. Ці фотосесії стали доброю традицією.

Завжди тепла атмосфера, щирі розмови, професійна робота. Хвилювався, чи все сподобалося, завжди намагався підказати, вмів підбадьорити, пожартувати. Його світлини такі чуттєві і справжні… Рада, що він залишиться у нашій пам’яті, завдяки чудовим фото. Любимо і пам’ятаємо тебе, Макс..»

Наталія Деміх

@demikhnataliia


«Познайомились ми весною 2021 року, тоді я був випускником, а Максим був фотографом для нашого класу. Впродовж року він фотографував моїх однокласників і був на нашому випускному. А останній раз, коли я його бачив, то він фотографував мене і родину на моєму Дні народженні 30.01.2022. Якраз на той день припало і його День народження. Мої батьки і вся родина сприйняли його як людину, яку вже знають не перший день, хоча знайомі були лише декілька годин. Після того, як він поїхав святкувати своє День народження, а ми залишились за столом, всі тільки і говорили, який хороший хлопець.

Всі з нетерпінням чекали, коли ж він скине фотографії, а отримавши них, усі були у захваті!

Це була дуже хороша, щира, весела і приємна людина. З ним було цікаво спілкуватись і він був професіоналом своєї справи. Я радий, що був знайомий з Максом і хочу сказати, що це людина, яка завжди залишиться в наших спогадах»

Аркадій Головій

@.a.g.30.


«Слова, які запам’ятались та будуть у пам’яті на все життя:

«Знаєш, усі пари, які я фотографую обов’язково одружуються»

Це те передбачення, в яке я тоді дійсно повірила та переконалась. Макс був не лише фотографом, але і справжнім близьким другом, якому вперше довірились відзняти Нас, справжня хімія та шалене кохання у кожній світлині, чуттєвість та щирість до дріботи — так бачив він нас! Характеризую цю серію фото, яка була зроблена у 2021 році, словами Максима:

Круто бути щасливими людьми

💔Будемо, обіцяємо, Максим!»

Софія Башлядинська

@sofiya_lipych


«Театр — дзеркало, що не відображає, а збільшувальне скло. Саме через це скло бачив нас Максим💔 Людина, яка зупиняла цінні моменти у кожній виставі, ловила щирі емоції акторів та глядачів. Кожна фотографія жила тією епохою, часом та миттю, та навіть секундою чогось більшого. Максим, дякую за смачні кадри на нашому «Сорочинському ярмарку», трепетний поклін перед «Марусею Чурай», крижане дя”кую за нашу «Снігову Королеву». Не тільки професіоналізм, а людяність та щирість до кожного з нас, пам’ятаємо та до зберігаємо твої безцінні миті з нами»

Софія Башлядинська

@sofiya_lipych


«Максим фотографував наше весілля 21 травня 2016 року! Максим запам’ятався дуже радісним, приємним та усміхненим хлопцем! З ним було легко працювати, фотографії прекрасні! Він був надзвичайно талановитим і мав дуже добре серце!❤️ Та, на превеликий жаль, Бог забирає найкращих…»

Мар’яна Костюк

@maryana_kostiuk


«Ми були клієнтами Максима, з 2020 року. Він був чудовою, чуйною людиною, фотографом, який знаходив підхід до кожного, бачив те в кадрі, що не бачили інші, тому його роботи дуже глибокі.

Максим це та особистість, з якою познайомились як з фотографом, а залишились друзями. Його роботи неймовірні, залишаться пам’яттю у нас. Як говорив Максим:

“Я буду Вашим сімейним фотографом”.

Так і сталось, було у нас з ним багато фотосесій, і мало ще бути… але…»

Богдана Самчук

@samchuk_b